
Паста запечена з сиром – це, напевно, один з самих простих та популярних рецептів пасти.
Головним інгредієнтом тут звичайно ж є сир.
Для цієї пасти можна використовувати будь-який молочний сир, але найкраще смакує його величність Чедер.
.
.
Отож на 6 персон нам потрібно 500 грамів пасти Paolo (Trivella ), 300 грамів натертого сиру Чедер, 2-3 ложки соусу Paolo (Al Basilico), масло, хлібні крихти.
Розігрійте соус Paolo та відваріть пасту до стану al Dente, злийте воду.
Змажте маслом посудину для запікання та обережно змішайте в ній пасту, соус та сир. Поставте пасту в нагріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин (паста готова як тільки розплавиться сир). Поки паста в духовці посушіть на сковорідці хлібні крихти.
Все! Подавайте гарячу запечену з сиром пасту на стіл, присипавши її теплими хлібними крихтами.