Паста запечена з сиром

паста з сиром

Паста запечена з сиром – це, напевно, один з самих простих та популярних рецептів пасти.

Головним інгредієнтом тут звичайно ж є сир.

Для цієї пасти можна використовувати будь-який молочний сир, але найкраще смакує його величність Чедер.

.

.

Отож на 6 персон нам потрібно 500 грамів пасти Paolo (Trivella ), 300 грамів натертого сиру Чедер, 2-3 ложки соусу Paolo (Al Basilico), масло, хлібні крихти.

Розігрійте соус Paolo та відваріть пасту до стану al Dente, злийте воду.

Змажте маслом посудину для запікання та обережно змішайте в ній пасту, соус та сир. Поставте пасту в нагріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин (паста готова як тільки розплавиться сир).  Поки паста в духовці посушіть на сковорідці хлібні крихти.

Все! Подавайте гарячу запечену з сиром пасту на стіл, присипавши її теплими хлібними крихтами.

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail