Паста зі спаржею та зеленим горошком

Рецепт пасти зі спаржею та зеленим горошком, для любителів легко, корисно та ситно поїсти. Енергії Вашому організму додасть спаржа та інші корисні овочі цієї страви. Рецепт простий та легкий у приготуванні.

.

.

.

.

На 6 порцій нам знадобиться 500 грамів пасти Paolo (Trivella), 2 чашка спаржі, 3 середні морквини, 1 чашка свіжого зеленого горошку, пучок свіжого базиліка, 100 грамів сиру Пармезан, оливкова олія, сіль, перець.

Паста зі спаржею та зеленим горошком

Приготуйте овочі: крупно наріжте спаржу, моркву наріжте соломкою, базилік порвіть та натріть на тертці сир Пармезан.

У каструлі закип’ятіть воду та відваріть спаржу (3 хвилини). Потім на великій сковорідці розігрійте не багато оливкової олії додайте приварену та охолоджену спаржу і моркву. Обсмажуйте, постійно помішуючи протягом 3-4 хвилин, потім додайте горошок та потримайте овочі на вогні ще хвилинку.

Тим часом відваріть пасту до стану All Dente, злийте воду. Пасту додайте на сковорідку до овочів посоліть, поперчіть (за смаком) та перемішайте, дайте постояти на вогні пів-хвилинки. Потім викладіть пасту в тарілку додайте листя базиліка та посипте сиром Пармезан. Блюдо подавайте до столу гарячим.

Нові рецепти пасти на ваш e-mail