Penne з соусом Рататуй

Цей дуже несподіваний франко-італійський рецепт смачної вегетаріанської пасти бере початок з прованської кухні, де Рататуй – традиційне літнє блюдо з тушкованих овочів.

.

.

.

.

На 6 персон потрібно 500 грамів пасти Paolo (Penne), невеликі цукіні та баклажан, цибулина, 6-7 маленьких помідорів чері, по половинці жовтого та червоного  болгарського перцю, пів-баночки соусу Paolo ( Al Basilico), оливкова олія, 2-3 зубчики часнику, сухі прованські трави, сіль та перець.

Наріжте баклажани та цукіні кільцями, обсмажте в оливковій олії до золотавого кольору. Додайте нарізаний перець, подрібнені  цибулю та часник, обсмажуйте доки овочі стануть м’якими.

Посоліть та поперчіть овочі, додайте томати чері, припустіть їх 4-5 хвилин, додайте соус Al Basilico, прованські трави, накрийте кришкою та тушкуйте Рататуй ще 10 хвилин.

Тим часом відваріть пасту до стану al Dente, злийте воду та обережно перемішайте її з гарячим соусом.  Одразу подавайте на стіл, ще паруючою

Нові рецепти пасти на ваш e-mail