Салат з моцарелою та прошутто

Прошутто – традиційна італійська шинка, натерта сіллю, гостра, копчена, приготовлена зі свинячого окосту.

Вишуканий смак прошутто повною мірою можна оцінити, якщо шинку нарізають найтоншими скибочками та подають з соковитими овочами та фруктами.

.

.

.

На дві порції нам знадобиться 200 грамів салату мікс, 100 грамів прошутто, 200 грамів моцарели міні, 100 грамів помідор черрі, 1 ч.л. гірциці, 1 ст.л. малинового сиропу, лимонний сік, оливкова олія, сіль, перець.

Салат з моцарелою та прошутто

Викладіть в салатницю мікс з листя салатів. Розкладіть черрі та моцарелу. Зверху викладіть дуже тонко нарізану шинку прошутто.
Далі приготуйте заправку: змішайте гірчицю та оливкове масло, додайте малиновий сироп та лимонний сік за смаком, посоліть, поперчіть.
Заправте салат та насолоджуйтеся поєднанням смаків італ’янської кухні

Нові рецепти пасти на ваш e-mail