Сібас з беконом та картоплею

Готуємо Cібас з беконом

В Італії обожнюють cібас. Італійці готують знаменитого морського окуня, додаючи до своїх страв лимон, різноманітні трави та овочі. Головний секрет приготування сібаса в середземноморському стилі – це швидкість приготування, риба обсмажується на великому вогні дуже швидко, буквально дві – три хвилини, залишаючись мякою та соковитою.

Сібас з беконом та картоплею готують до сімейних ланчів та вечерь в італійскій провінції Умбрія. Рецепт швидкий та простий, отож готуємо разом.

На 2 порції нам потрібно:  2 філе сібаса,  4 скибочки бекону, 2 картоплини, лимон, оливкова олія, сіль,перець, петрушка, біле вино.

Готуємо Cібас з беконом

Гарненько нарізаємо скибочками картоплю та бекон, подрібнюємо петрушку, знімаємо з лимону цедру.

Готуємо Cібас з беконом

Варимо картоплю 5-7 хвилин. Відкидаємо на друшлак.

Готуємо Cібас з беконом

Рибу солимо, перчимо та заливаємо лимонним соком. На великому вогні швидко обсмажуємо з обох боків сібаса. Готову рибу викладаємо на теплу тарілку та накриваємо фольгою.

Готуємо Cібас з беконом

Обсмажуємо бекон до хрусткої скоринки та викладаємо на паперову серветку – лишній жир нам не потрібен.

Готуємо Cібас з беконом

Готуємо Cібас з беконом

На ту ж саму сковорідку, де ми смажили бекон, викладаємо картоплю та обсмажуємо її 3-5 хвилин. Додаємо цедру лимона та бекон, тримаємо на вогні все разом декілька хвилин.

Готуємо Cібас з беконом

На тарілку викладаємо картоплю з беконом, зверху – сібас. Посипаємо сібаса петрушкою, а вино подаємо окремо в бокалі.

Готуємо Cібас з беконом

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail