Соуси Paolo – це готові овочеві соуси для приготування пасти.
Соуси Paolo можна використовувати як в якості основного соусу, так і в якості базового інгредієнту для приготування більш складних соусів.
Не забувайте про те, що готовий соус слід розігріти перед тим як змішувати його з пастою.
Головна відмінність готових соусів для пасти Paolo від звичайних кетчупів і томатних соусів полягає в тому, що нагріваючись, вони зберігають свої смакові властивості та чудовий аромат, підкреслюючи смак Вашої пасти!
Асортимент соусів Paolo
До складу соусів Paolo входять овочі, спеції й трави. Різні поєднання інгредієнтів для соусів дозволили створити 5 різних смаків, кожен з яких ідеально підходить для приготування пасти.
Соус Primavera – для пасти з м’ясом і ковбасними виробами
Соус Primavera – класичний овочевий соус для пасти, до складу якого входять томати, морква й солодкий перець. Традиційні італійські трави й спеції підкреслюють смак і аромат соусу.
Соус Primavera ідеально поєднується з м’ясом і ковбасними виробами. Соус Primavera ідеально підійде, наприклад, для приготування традиційного італійського соусу до пасти Болоньєзе.
.
.
Соус Al Basilico – для пасти з рибою та морепродуктами
Соус Al Basilico – один з найулюбленіших італійцями соусів для пасти. Легкий, ароматний та приємний на смак, він ідеально поєднується з пастою. Основу соусу складають томати ти базилік, ароматний букет підкреслюють традиційні трави та спеції.
Соус Al Basilico ідеально підходить для приготування складних соусів з рибою та морепродуктами.
.
.
Соус Al’Arrabbiata – для гострої пасти
Соус Al’Arrabbiata – цей традиційний для італійської кухні гострий соус додасть пікантності та гостроти до будь-якого виду пасти. Домінуючими інгредієнтами соусу Al’Arrabbiata є томати й соус чилі, підкреслюють чудовий букет трави та спеції.
Соус Al’Arrabbiata ідеально підійде для приготування пасти з овочами й м’ясом.
.
.
.
Соус Portobello – для пасти з грибами
Соус Portobello – насичений та збалансований смак грибного соусу Pоrtobello ідеально поєднується з пастою.
Ви можете використовувати Соус Portobello для приготування пасти з будь-якими грибами або овочами. Навіть Ваша улюблена паста з м’ясом набуде нового смаку, якщо в якості основи для соусу Ви використаєте грибний соус Pоrtobello.
.
.
Соус Di Olive – для пасти з овочами та сиром
Соус Di Olive – улюблене італійцями поєднання свіжих томатів, маслин й оливок дозволили створити чудовий пікантний смак соусу Di Olive.
Соус Di Olive ідеально поєднується з овочами та сиром, тому часто використовується для приготування овочевих і сирних видів пасти.
.
.
Порада від шеф-кухаря Paolo Zirirni. Найлегший та найпростіший рецепт пасти – розігрійте соус Paolo на оливковій олії й змішайте його з пастою Paolo. Якщо ж Ви хочете порадувати своїх близьких більш вишуканими стравами – використовуйте готові соуси як базовий інгредієнт, додаючи його до овочів, риби, м’яса. Використовуйте мої рецепти пасти на основі готових соусів та створюйте свої власні!