Спагеті з беконом та соусом Al Basilico

 

 

Цей рецепт дуже простий – смачну пасту можна приготувати буквально за 10 хвилин.

Головні інгредієнти – бекон, спагеті та соус Al Basilico. Приємного смаку додає вино, а м’якості – вершки та молоко.

.

.

.

Отож, на 6 персон нам потрібно 500 грамів пасти Paolo (Spaghetti), 100 грамів бекону або грудинки,  пів-баночки соусу Paolo (Al Basilico), 100 мл сухого білого вина, 2 зубчики часнику, оливкова олія, по 50 мл вершків та молока, сіль, перець, зелень, тертий сир.

На великій сухій сковорідці обсмажте до хрусткого стану бекон або грудинку. Вийміть обсмажений бекон та покладіть його на паперову серветку.

Додайте в ту ж саму сковорідку де смажився бекон столову ложку оливкової олії та протягом 30-40 секунд обсмажте 2 роздавлені зубчики часнику, часник викиньте. Додайте готовий соус для пасти “Al Basilico” та сухе біле вино. Готуйте на невеликому вогні протягом 4-х хвилин. Приберіть з вогню і влийте вершки та молоко. Посоліть та поперчіть соус. Додайте до соусу бекон.

Тим часом відваріть пасту до стану al Dente та злийте воду. Коли паста зварилася, злийте окріп, пасту покладіть до готового соусу, перемішайте та відразу подавайте на стіл гарячою, прикрасивши зеленню та тертим сиром.

Нові рецепти пасти на ваш e-mail