Спагетті з кальмарами

plate of pasta and seafood

Дуже простий та легкий рецепт спагетті з кальмарами. Ця страва легко та швидко готується, не займе багато часу та зусиль. Обов’язково сподобається Вам і Вашим діткам.

.

.

.

.

На 6 порцій нам знадобиться 500 грамів пасти Paolo (Spaghetti), 700 грамів кальмарів, пів- баночки соусу Paolo (Al Basilico), 3 зубчики часнику нарізаного дольками, оливкова олія, сушені спеції (базилік, орегано), сіль, перець.

Почистіть, кальмари та наріжте кільцями.

На великій сковорідці розігрійте оливкове масло, додайте часник та підсмажте до золотистого кольору, потім викиньте. Далі додайте кальмари та обсмажте буквально кілька хвилин (будьте уважні, якщо пересмажити кальмари – вони стануть твердими), зніміть кальмари з пательні та відставте убік, накривши кришкою.

На цю ж сковорідку додайте соус Paolo (Al Basilico), накрийте кришкою та на маленькому вогні тушкуйте.

Тим часом відваріть пасту до стану al Dente, злийте воду. Пасту та кальмари додайте в сковорідку до соусу, приправте спеціями, перемішайте та потримайте на вогні 1 хвилину. Далі пасту покладіть в тарілку прикрасьте зеленню та подавайте до столу гарячою.

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail