Спагеті з креветками та перцем чилі

iStock_000000693045XSmall

Пікантне поєднання ніжного м’яса креветок, перцю чилі та гострого соусу Al’Arrabbiata. Простий рецепт для любителів дуже «гостренького» :)

.

.

.

.

.

На 2 порції нам знадобиться 250 грамів пасти Paolo (Spaghetti), 2 столові ложки соусу Paolo (Al’Arrabbiata), 200 грамів креветок, 3 середніх соковитих помідори, 2 зубчики часнику, невеликий перець чилі (вибирайте чилі, орієнтуючись на ступінь гостроти, яку ви хочете), оливкова олія, сіль, базилік.

Креветки – відокремте голови від хвостів, хвостики почистіть. Помідори залийте на хвилину кип’ятком, зніміть шкірку, поріжте. Часник наріжте великими часточками, чилі – маленькими кружальцями. Базилік дрібно порубаєте.

На великій сковорідці розігрійте оливкове масло, додайте часник та перець чилі, смажте на середньому вогні до появи аромату. Потім додайте креветки та смажте помішуючи 2-3 хвилини. Далі додайте помідори та соус Paolo (Al’Arrabbiata), приправте сіллю за смаком, тушкуйте 2 хвилини.

Тим часом відваріть спагеті до стану al dente, злийте воду. Додайте спагеті на сковорідку до креветок, перемішайте та дайте прогрітися пару хвилин. Потім викладіть пасту на тарілку, щедро приправте базиліком. Подавайте до столу гарячою.

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail