
На вулиці осінь – час для пасти з лісовими грибами! Спробуйте приготувати дуже простий рецепт пасти з ніжними і ароматними лисичками.
.
.
.
.
.
На 6 порцій нам знадобиться 500 грамів пасти Paolo (Spaghetti), 600 грамів лисичок, 100 грамів вершків, ложка вершкового масла, сіль, перець, Пармезан, свіжа зелень.
У великій сковорідці розтопіть вершкове масло, додайте лисички, приправте перцем і сіллю і смажте на середньому вогні, помішуючи до готовності 3-4 хвилини. Потім влийте до грибів вершки і тушкуйте, поки соус не загусне.
Тим часом, відваріть спагеті до стану al Dente, злийте воду. Пасту додайте на сковорідку до грибів і соусу, обережно перемішайте і потримайте на вогні буквально хвилину. Готову пасту викладіть в тарілку, додайте тонко нарізаний пармезан і прикрасьте зеленню.
Подавайте до столу гарячою!