Спагеті з шинкою в гострому соусі

Паста з шинкою є дуже простим в приготуванні рецептом, а соус Al’Arrabbiata додає пікантності та гостроти.
.

.

.

.

.

.

На 6 порцій потрібно 500 грамів пасти Paolo(SPAGHETTI), пів-баночки соусу Paolo(Al’Arrabbiata), оливкова олія, 1 середня цибулина, сир Пармезан, петрушка, перець.

Наріжте шинку довгими шматочками та обжарте в оливковій олії, додайте цибулю нарізану пів кільцями, обсмажте, додайте соус Paolo(Al’Arrabbiata), тушкуйте.

Тим часом відваріть пасту до стану al Dente, злийте окріп, покладіть на тарілку. Великою ложкою покладіть на спагеті гарячу шинку в соусі. Додайте сир Пармезан та петрушку. До столу подавайте гарячою

Нові рецепти пасти на ваш e-mail