Спагеті з тушкованими свинячими реберцями

Рецепт пасти з ароматними, ніжними свинячими реберцями, тушкованими в пікантному гострому соусі Paolo (Al’Arrabbiata). Страва ідеально підійде до прийому гостей.

.

.

.

.

На 6 порцій нам знадобиться 500 грамів пасти Paolo (Spaghetti), пів-баночки соусу Paolo (Al’Arrabbiata), 800 грамів свинячих реберець, 1 велика цибулина, 1 головка часнику, оливкова олія, сіль, перець, сушені спеції (базилік, орегано , майоран, коріандр в зернах).

Замаринуйте свинячі реберця. Розділіть ребра на рівні частини, посоліть, поперчіть, додайте сушені спеції і дайте постояти хвилин 20.

Цибулю і часник наріжте дрібно.

На великій сковорідці розігрійте трохи оливкової олії. Обсмажте реберця з обох боків на великому вогні до золотисто-коричневого кольору. Потім додайте цибулю, накрийте кришкою, тушкуйте на середньому вогні, помішуючи, поки цибуля не стане м’якою і прозорою. Потім додайте часник, трохи обсмажте, поки часник не стане ароматним. Далі додайте соус Paolo (Al’Arrabbiata). Тушкуйте реберця на маленькому вогні від 1.5 до 2 годин, поки свинина не стане м’якою.

Тим часом відваріть пасту до стану al dente, злийте воду. Викладіть пасту на велике блюдо, полийте соусом і гарненько перемішайте, потім викладіть реберця, за смаком можете додати зелень. До столу обов’язково подавайте пасту гарячої.

Нові рецепти пасти на ваш e-mail