Спагетті з артишоками та креветками

Рецепт пасти з артишоками та креветками – страва для романтичної вечері при свічках. Не забудьте подати до вечері біле вино, яке підкреслить витончений смак страви )

.

.

.

.

На 2 порції нам знадобиться 250 грамів паста Paolo (Spaghetti), мариновані артишоки (серця) -1 баночка, 200 грамів тигрових креветок, 2 великих помідори, 50 мл лиманного соку, 1 ст. ложка цедри лимона, 2 зубчика часнику, оливкова олія, свіжа кенза, сіль, перець.

Відокремте креветки, хвостики почистіть, голови не викидайте, артишоки розріжте навпіл, помідори обшпарте окропом, зніміть шкірку і наріжте великими шматками, часник поріжте часточками, кензу дрібно посічіть.

На великій сковороді розігрійте олію, додайте часник, обсмажте до золотистого кольору, потім викиньте. Далі на цій олії обсмажте голови креветок, злегка притискаючи, щоб вони пустили сік, потім викиньте. Додайте на сковорідку очищені хвостики креветок, потім додайте артишок, помідори, лимонний сік і цедру, тушкуйте на маленькому вогні 7 хвилин.

Тим часом відваріть пасту до стану All Dente, злийте воду та додайте пасту на сковорідку, посоліть та поперчіть за смаком, приправте кензой, потримайте на вогні близько 1 хвилини. Пасту подавайте до столу обов’язково гарячої.

Нові рецепти пасти на ваш e-mail