Спагетті з беконом та грибами

Pasta alla carbonara

Рецепт спагетті з беконом та грибами це просто, ситно, смачно та легко. Ідеальна страва до обіду.

.

.

.

.

.

.

На 6 порцій нам знадобиться 500 грамів пасти Paolo (Spaghetti), 200 грамів бекону, 200 грамів грибів (шампіньйони), 100 грамів сиру Пармезан, 3 зубчики часнику, сушені спеції (орегано, базилік), пучок свіжої петрушки, сіль, перець.

Бекон наріжте скибочками, гриби дрібно поріжте часточками, сир натріть на тертці, часник дрібно наріжте.

На великій сковорідці обсмажте бекон, гриби і часник, смажте хвилин 5 до золотистого кольору на великому вогні.

Тим часом відваріть пасту до стану All Dente, злийте воду. Пасту викладіть на сковорідку до бекону, ретельно перемішайте, потім викладіть пасту на тарілку посипте сиром, прикрасьте петрушкою та подавайте до столу гарячою.

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail