Спагетті з беконом в шпинатному соусі

fresh pasta

Оригінальний рецепт пасти з беконом в шпинатному соусі. Соус із шпинату зробить страву дуже корисною, ароматною та багатою на вітаміни, адже до складу входить ще й базилік, а хрусткий бекон довершить смак страви.

.

.

.

.

На 6 порцій нам знадобиться 500 грамів пасти Paolo (Spaghetti), 100 грамів сиру Пармезан, 250 грамів жирних вершків, 300 грамів бекону, пучок свіжого шпинату, пучок свіжого базиліка, 4 зубчика часники, оливкова олія, сіль, перець.

Бекон наріжте дрібними шматочками, сир наріжте невеликими шматочками, відокремте листя шпинату та базиліка від стебел, дрібно наріжте 2 зубчики часнику.

Для шпинатового соусу подрібніть в блендері шпинат, базилік, сир Пармезан, часник, перець, сіль і трохи оливкової олії.

Бекон обсмажте на сковорідці до хрусткого стану, потім викладіть на тарілку з паперовим рушником, для того щоб папір ввібрала не потрібний жир з бекону.

Далі на великій сковороді розігрійте олію, обсмажте часник до золотистого кольору, потім викиньте. Додайте соус та вершки, на маленькому вогні доведіть до кипіння.

Тим часом відваріть пасту до стану All dente, злийте воду. Пасту додайте до соусу, перемішайте та потримайте на вогні ще 1 хвилину. Потім викладіть пірамідками на тарілку посипте хрустиками бекону та подавайте до столу гарячої.

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail