Спагетті з червоним соусом Pesto, креветками та авокадо

Чудовий, святковий, смачний рецепт пасти з червоним соусом Pestо, тигровими креветками та ніжним на смак авокадо.

Соус Pestо, креветки та авокадо зроблять пасту особливою та неповторною.

.

.

.

.

На 6 порцій нам знадобиться 500 грамів пасти Paolo (Spaghetti), 3 середніх авокадо, 500 грамів тигрових креветок. Для соусу нам необхідно 150 грамів сушених томатів (нарізаних шматочками), пучок свіжого базиліка, 100 грамів сиру Пармезан, 100 грамів кедрових горішок, 4 зубчики часнику, 100 грамів оливкової олії, сіль та мелений чорний перець. Лавровий лист, запашний перець, половинка лимона, 1 столова ложка паприки, 5 шт. гвоздики.

Приготуйте інгредієнти: авокадо наріжте часточками, відокремте креветки, голови від хвостів, хвостики почистіть. Сир Пармезан натріть на тертці.

Для соусу подрібніть в блендері томати, листя базиліка, часник та сир. Потім додайте горішки та частину оливкового масла і подрібніть близько хвилини. Далі додайте масло, що залишилося, сіль та перець.

У великій каструлі закип’ятіть воду, покладіть лавровий лист, запашний перець, лимон, 1 зубчик часнику (розрізаний поперек), паприку та гвоздику, сіль, перець, дайте закипіти, потім додайте креветки та варіть до готовності.

Тим часом відваріть пасту до стану Al Dente, злийте воду. Змішайте соус Pesto з пастою та викладіть на тарілку, додайте креветки і авокодо, до столу подавайте гарячою!

Нові рецепти пасти на ваш e-mail