Спагетті з креветками та спаржею

111

Простий у приготуванні, але вишуканий рецепт пасти з креветками та спаржею. Ідеально підійде до романтичної вечері при свічках, не забудьте до блюда подати біле сухе вино, це підкреслить тонкість смаку пасти.

.

.

.

.

На 2 порції нам знадобиться 250 грамів пасти Paolo (Spaghetti), 200 грамів креветок, 200 грамів спаржі, 150 грамів вершків, 2-3 зубчики часнику, оливкова олія, петрушка, сіль, перець.

Відокремте креветки, голови від хвостів, хвостики почистіть, голови не викидайте. Спаржу почистіть та наріжте. Дрібно порубайте петрушку, часник поріжте.

На великій сковорідці розігрійте оливкове масло, додайте часник, обсмажте його до золотистого кольору, потім викиньте. Далі на цьому маслі обсмажте голови креветок, злегка притискаючи, щоб вони пустили сік, потім викиньте. Додайте на сковорідку очищені хвостики креветок та смажте практично до готовності. Потім додайте спаржу, смажте пару хвилин, потім додайте вершки трішки води з киплячою пасти та петрушку, посоліть та поперчіть. Закрийте кришкою та тушкуйте на дуже маленькому вогні 5 хвилин.

Тим часом відваріть пасту до стану Al Dente, злийте воду та додайте пасту до готового соусу, обережно перемішайте та подавайте до столу гарячою.

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail