Спагетті з креветками та томатами

Спробуйте простий, смачний рецепт спагетті з креветками та томатами. Легко, просто та поживно. Паста з креветками, томатами та базиліком ідеальне поєднання смаків.

.

.

.

.

Для приготування двох порцій нам знадобиться 250 грамів пасти Paolo (Spaghetti), 200 грамів креветок, 1 великий помідор, 3-4 зубки часнику, 150 грамів вершків, оливкова олія, свіжий базилік, сіль, перець.

Приготуйте інгредієнти. Очистіть креветки, голови від хвостів, хвостики почистіть, голови не викидайте. Помідор обшпарте окропом, зніміть шкірку, поріжте на шматочки. Базилік порвіть, часник наріжте скибочками.

На великій сковороді розігрійте олію, додайте часник, обсмажте до золотистого кольору, потім викиньте. Далі на цьому маслі обсмажте голови креветок, злегка притискаючи, щоб вони пустили сік, потім викиньте. Додайте на сковорідку хвостики креветок та смажте практично до готовності. Потім додайте помідор, злегка обсмажте, далі додайте вершки та трохи води з киплячої пасти, посоліть та поперчіть на смак.

Тим часом відваріть пасту до стану All Dente, злийте воду. Пасту додайте до готового соусу та обережно перемішайте. Пасту подавайте до столу гарячої та не забудьте приправити листям базиліка.

Нові рецепти пасти на ваш e-mail