Спагетті з овочами

vegetable pasta

Рецепт ароматної пасти з овочами для любителів вегетаріанської кухні. Страва корисна, смачна та повна вітамінів. Легка та барвиста. Смачного. Насолоджуйтесь)

.

.

.

.

.

На дві порції нам знадобиться пасти Paolo (Speghetti) 250 грамів, селера 150 грамів, цибуля порей 150 грамів, 1 середня морква, зелений горох 150 грамів, брокколі 200 грамів, сушені спеції (базилік, чебрець, розмарин), оливкова олія, 3 зубчіка часнику, сіль, перець.

Приготуйте інгредієнти. Селеру та моркву наріжте кубиками, цибулю дрібно поріжте, брокколі розберіть на суцвіття, часник поріжте часточками.

Закип’ятіть в каструлі воду, киньте овочі (селера, морква, броколі), на дві хвилини. Потім розігрійте на сковороді оливкову олію, киньте часник та обсмажте кілька хвилин, коли часник став ароматним – викиньте. Потім додайте селеру, моркву, броколі, цибулю і зелений горошок, обсмажте 2-3 хвилини (пам’ятайте, овочі повинні залишитися хрусткими).

Тим часом відваріть пасту до стану All Dente, злийте воду. Пасту додайте до овочів на сковорідку, перемішайте, приправте спеціями (базилік, чебрець, розмарин), посоліть, поперчіть за смаком. Пасту потримайте на вогні ще хвилинку та подавайте до столу.

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail