Spaghetti Болоньєзе

Spaghetti Болоньєзе

Простий рецепт Spaghetti Болоньєзе зі смачним соусом з м’ясного фаршу та овочевого соусу для пасти Primavera.

Я вже розказував Вам, як готувати оригінальний болонський Рагу Болоньєзе, а зараз розкажу як швидко та легко приготувати сучасну, просту та більш економічну версію Spaghetti Болоньезе на основі готового соусу для пасти.

До речі, цей варіант Болоньєзе дуже люблять діти, тому саме цей варіант чудово підійде для щоденного сімейного меню.

На 6 персон нам потрібно 500 грамів пасти Paolo (Spaghetti), 400 грамів фаршу (порівну яловичого та свинячого),  баночка соусу Paolo (Primavera),  оливкова олія, сіль, сир “Пармезан”, базилік.

Розігрійте оливкову олію в каструлі з товстим дном. Додайте готовий фарш та обжарюйте 15-20 хвилин, помішуючи. Коли м’ясо обжариться, додайте соус “Primavera” та тушкуйте 10-15 хвилин.

Тим часом відваріть пасту до стану al Dente, злийте воду, додайте пасту в готовий соус й обережно перемішайте. Відразу подавайте на стіл гарячою, присипавши тертим пармезаном.

Якщо Ви хочете, щоб Ваші Spaghetti Болоньєзе виглядали особливо апетитно, спочатку покладіть гарячу пасту гіркою на тарілку, потім ложкою покладіть на спагеті соус Болоньєзе та прикрасьте листочками свіжого базиліку.   Подайте до столу разом з тарілкою тертого пармезану.

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail