Суп-паста з курячою грудкою та шампіньонами

Суп-паста з курячою грудкою та шампіньонами

Поєднання курячого бульону, пасти та шампіньонів в супі дуже вдале. Такий супчик готувати легко – гарний варіат для буденного меню. Основний рецепт тут: Суп-паста з куркою та грибами.

Отож готуємо разом. На 4 порції нам знадобиться 300 грамів пасти Paolo (Fusilli), 300 грамів курячої грудки, 300 грамів грибів (шампіньйони), 2 середні морквини, пучок зеленої цибулі, петрушка, кінза, 2 зубчики часнику, оливкова олія, лавровий лист, сіль, перець .

Продукти для супа

Нарізаємо овочі. Курячу грудку – невеликими шматочками, шампіньони та моркву – тоненькими пластинками, зелень, цибулю та часник – дрібненько.

Нарізаємо овочі

Окремо варимо курячу грудку (з лавровим листом, сіллю та перцем)…

Варимо грудку

та пасту…

Варимо пасту

Обсмажуємо часник в оливковій олії та викидаємо його – надалі нам потрібна тільки олія з ароматом часнику.

Смажимо часник

Обсмажуємо часник

Обсмажуємо шампіньони…

Обсмажуємо шампіньони

Обсмажуємо шампіньони

До  звареного бульону додаємо моркву та зелень, сіль та перець.
Додаємо до бульону смажені овочі Додаємо зелень
Зварену пасту кладемо в тарілку, заливаємо бульоном та додаємо свіжу зелень.

Суп-паста з курячою грудкою та шампіньонами

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail