Поєднання курячого бульону, пасти та шампіньонів в супі дуже вдале. Такий супчик готувати легко – гарний варіат для буденного меню. Основний рецепт тут: Суп-паста з куркою та грибами.
Отож готуємо разом. На 4 порції нам знадобиться 300 грамів пасти Paolo (Fusilli), 300 грамів курячої грудки, 300 грамів грибів (шампіньйони), 2 середні морквини, пучок зеленої цибулі, петрушка, кінза, 2 зубчики часнику, оливкова олія, лавровий лист, сіль, перець .
Нарізаємо овочі. Курячу грудку – невеликими шматочками, шампіньони та моркву – тоненькими пластинками, зелень, цибулю та часник – дрібненько.
Окремо варимо курячу грудку (з лавровим листом, сіллю та перцем)…
та пасту…
Обсмажуємо часник в оливковій олії та викидаємо його – надалі нам потрібна тільки олія з ароматом часнику.
Обсмажуємо шампіньони…
До звареного бульону додаємо моркву та зелень, сіль та перець.
Зварену пасту кладемо в тарілку, заливаємо бульоном та додаємо свіжу зелень.