Суп Мінестроне

Minestrone

Смачний та корисний класичний італійський овочевий суп (zuppa) з пастою Cocciolette, яку особливо любить малеча завдяки її кумедній формі.

.

.

.

.

.

На 6 персон потрібно 500 грамів пасти Paolo (Cocciolette), велика цибулина, 3 стебла селери, 2 середніх розмірів моркви, чашка спаржі, невеликий кабачок або цукіні, чашка молодої (або попередньо звареної) квасолі, баночка соусу Paolo (Primavera), 2 чашки води, 3 зубчики часнику, оливкова олія, свіжий  базилік, сіль, перець, сир Пармезан.

Всі овочі дрібно наріжте. В великій каструлі з товстим дном розігрійте олію, додайте часник, обсмажте 2-3 хвилини, додайте цибулину, обсмажте  ще 4-5 хвилин. Додайте селеру та моркву, обсмажте  2-3 хвилини. Додайте інші овочі, обсмажте ще хвилин 5, додайте соус Primavera та воду, добре перемішайте, посоліть, поперчіть, закрийте кришкою та тримайте на дуже маленькому вогні близько 30 – 40 хвилин.

Тим часом відваріть пасту  до стану al Dente, злийте воду. Покладіть пасту в глибоку тарілку, налийте зверху суп Minestrone, прикрасьте пармезаном та подавайте на стіл гарячим. Окремо подайте до столу сир Пармезан (тертий або нарізаний дуже тонкими пластинами).

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail