Суп – паста в курячому бульйоні

Корисний, простий супчик втамуе голод спекотним літнім днем в обід і буде корисний для легкої вечері. Додасть енергії та легкості вашому організму.

.

.

.

.

.

На 6 порцій нам знадобиться 6 курячих стегон, 500 грамів пасти Paolo (Fusilli), 2 великі морквини, 2 середніх білих цибулини, петрушка, кінза, оливкова олія, перець, сіль, лавровий лист.

У великій каструлі доведіть до кипіння воду, додайте лавровий лист, сіль, перець, курячі стегенця та варіть. Моркву і цибулю потрібно порізати на дрібні кубики. На сковорідці розігрійте оливкову олію, злегка обсмажте цибулю і моркву, потім додайте овочі в бульйон і варіть на маленькому вогні до готовності курочки.

Тим часом відваріть пасту до стану al Dente, злийте воду. Покладіть пасту в глибоку тарілку, залийте бульйоном, покладіть куряче стегенце, додайте дрібно нарізану петрушку, кінзу і подавайте на стіл гарячим.

Нові рецепти пасти на ваш e-mail