Суп – паста з куркою та грибами

Fresh Soup 1

Смачний грибний супчик – паста. Рецепт простий  та дієтичний, не займе багато часу на кухні  та допоможе зігрітися холодним зимовим днем.

.

.

.

.

.

На 4 порції нам знадобиться 300 грамів пасти Paolo (Fusilli), 300 грамів курячої грудки, 300 грамів грибів (шампіньйони), 2 середні морквини, пучок зеленої цибулі, петрушка, кінза, 2 зубчики часнику, оливкова олія, лавровий лист, сіль, перець .

Приготуйте інгредієнти: курячу грудку поріжте на шматочки, гриби  та моркву наріжте скибочками, цибулю дрібно поріжте, часник наріжте часточками.

У великій каструлі доведіть до кипіння воду, додайте лавровий лист, сіль, перець, курячу грудку  та варіть. На сковорідці розігрійте оливкове масло, додайте часник, обсмажте до золотистого кольору, потім викиньте. Додайте гриби та трохи обсмажте, потім додайте моркву, смажте до напівготовності. Потім моркву, гриби та цибулю додойте до бульйону та варіть на маленькому вогні до готовності курячої грудки.

Тим часом відваріть пасту до стану All Dente, злийте воду. Покладіть пасту в глибоку тарілку  та залийте бульйоном з курячої грудинки, грибів  та овочів, додайте дрібно нарізану петрушку  та кинзу. Суп – пасту обов’язково подавайте гарячою.

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail