Суп – паста з селерою і фрикадельками

Смачний, корисний і вітамінізований рецепт пасти – суп. Селера робить супчик дієтичним, а завдяки фрикаделькам з яловичини блюдо буде ситним і поживним.

.

.

.

.

.

На 6 порцій нам знадобиться 500 грамів пасти Paolo (Cocciolette), пів-баночки соусу Paolo (Al Basilico), 500 грамів яловичого фаршу, 1 середній цукіні, 300 грамів селери (стебло), 2 середніх морквини, 1 великий червоній солодкий перць, 100 грамів сиру Пармезан, 1 велика червона цибулина, 3 зубчики часнику, 70 грамів білих панірувальних сухарів, 1 яйце, 100 грамів свіжого базиліка, сіль, перець, лавровий лист, оливкова олія.

Приготуйте овочі: цукіні поріжте кубиками, селеру наріжте поперек, моркву і перець поріжте часточками, цибулю дрібно наріжте, часник натріть на дрібній тертці, яйце трохи збийте і дрібно порубаєте базилік, сир пармезан натріть на тертці.

У великій мисці змішайте яловичий фарш, половину порції нарізаної цибулі, часник, яйце, панірувальні сухарі і базилік, посоліть, поперчіть і замісіть фарш руками. Далі сформуйте з фаршу невеликі кульки.

У великій каструлі закип’ятіть воду, приправте лавровим листом, посоліть і поперчіть, додайте соус Paolo (Al Basilico) і доведіть до кипіння. Потім додайте фрикадельки і варіть на повільному вогні протягом 10 хвилин. Потім додайте селера, кабачки і солодкий перець. На сковорідці розігрійте оливкову олію і трішки притушіть моркву і цибулю, потім додайте зажарку в суп і доведіть до кипіння на повільному вогні.

Тим часом відваріть пасту до стану al Dente, злийте воду. Покладіть пасту в глибоку тарілку, залийте бульйоном з овочами і фрикадельки, посипте сиром пармезану, прикрасьте базиліком і подавайте до столу гарячим.

Нові рецепти пасти на ваш e-mail