Теплий салат Farfalle з куркою та овочами.

Цей салат – дуже легкий, свіжий і смачний. В принципі, ви можете змінювати комбінацію овочів, але мені особисто дуже подобається поєднання томатів, баклажанів, грибів та рукколи.

Використовуйте для приготування салату пасту Farfalle й ваша страва буде не тільки смачною, але й гарною.

.

.

Для приготування салату на 6 персон нам потрібно 150 г пасти Paolo (Farfalle), баклажан середніх розмірів, 250 грам печериць, 2 невеликі курячі грудки, 3 томати, 2-3 зубчики часнику, пучок рукколи, сіль, перець, бальзамік, оливкова олія.

Підготуйте курячу грудку. Наріжте її на маленькі шматочки, посоліть, поперчіть і залиште на 15 хвилин маринуватися. Розігрійте оливкову олію в глибокій сковороді та обсмажте курку. Смажте швидко, на великому вогні, постійно помішуючи. Будьте обережні, не пересушіть курку. Зніміть з вогню, як тільки курка трохи підрум’яниться.

У сковороду, в якій смажилася курка, додайте трохи оливкової олії та обсмажте разчавлені зубчики часнику. Часник викиньте, а на оливковій олії обсмажте спочатку печериці, а після – нарізані кружечками баклажани.

Тим часом відваріть пасту до стану al Dente і злийте воду.

Змішайте теплу пасту з обсмаженими овочами і куркою, додайте нарізані кружечками помідори, рукколу й заправте салатним дресингом. Для дресингу змішайте оливкова олія, сіль і бальзамік (за смаком).
Подавайте салат до столу теплим.

Нові рецепти пасти на ваш e-mail