
Цей дивовижний весняний салат чудово доповнить святковий стіл й стане гарною альтернативою традиційним гарнірам.
Співвідношення овочів та пасти в вашому салаті має бути 1:1, стежте за тим, щоб овочі й паста гармонійно поєднувалися.
.
.
.
Отже, на 6 порцій салату нам знадобиться: 250г пасти Paolo (Penne), 2 великих болгарських перця (червоний та жовтий), 12 маленьких томатів або помідорів – черрі, 1 невеликий кабачок (або цукіні), 2 чашки спаржі, 150 г сиру брі , 50 г оливкової олії, пучок кропу, 2 головки часнику, сіль, чайна ложка лимонного соку.
Приготуйте овочі-гриль: великі шматочки болгарського перцю, тонкі дольки кабачку, крупно-нарізана спаржа, маленькі томати. Якщо у вас немає можливості приготувати овочі-гриль, підсмажте овочі на сковорідці в невеликій кількості оливкової олії.
Паралельно з овочами відваріть пасту до стану al Dente та злийте воду.
Сир брі наріжте великими шматочками.
Приготуйте дрессинг для салату: в блендері подрібніть часник з кропом й змішайте оливкову олію, сіль, часниково-кропову суміш та лимонний сік.
Змішайте пасту, овочі-гриль, сир брі та дрессинг. Ваш салат готовий! Подавайте до столу теплим.