Теплий салат з пасти, овочів та сиру брі

iStock_000000792610Small

Цей дивовижний весняний салат чудово доповнить святковий стіл й стане гарною альтернативою традиційним гарнірам.

Співвідношення овочів та пасти в вашому салаті має бути 1:1, стежте за тим, щоб овочі й паста гармонійно поєднувалися.

.

.

.

Отже, на 6 порцій салату нам знадобиться: 250г пасти Paolo (Penne), 2 великих болгарських перця (червоний та жовтий), 12 маленьких томатів або помідорів – черрі, 1 невеликий кабачок (або цукіні), 2 чашки спаржі, 150 г сиру брі , 50 г оливкової олії, пучок кропу, 2 головки часнику, сіль, чайна ложка лимонного соку.

Приготуйте овочі-гриль: великі шматочки болгарського перцю, тонкі дольки кабачку, крупно-нарізана спаржа, маленькі томати. Якщо у вас немає можливості приготувати овочі-гриль, підсмажте овочі на сковорідці в невеликій кількості оливкової олії.

Паралельно з овочами відваріть пасту до стану al Dente та злийте воду.
Сир брі наріжте великими шматочками.

Приготуйте дрессинг для салату: в блендері подрібніть часник з кропом й змішайте оливкову олію, сіль, часниково-кропову суміш та лимонний сік.

Змішайте пасту, овочі-гриль, сир брі та дрессинг. Ваш салат готовий! Подавайте до столу теплим.

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail