Томатний суп – паста з часником та базиліком

Tomato soup with garlic and basil

Рецепт томатного супу-пасти простий у приготуванні, смачний та незвичайний, пікантності страві додасть спеціальна заправка до супу з базиліку та часнику, ну і не малу роль зіграє пікантний соус Paolo «Primavera» при приготуванні бульйону.

.

.

.

.

На 6 персон нам знадобиться 300 грамів пасти Paolo (Fusilli), 200 грамів курячих крилець, соус Paolo (Primavera) – 2 столові ложки, 1 цибулина, лавровий лист, чорний перець горошком, 2 великі помідори, 1 морква, 50 грамів кореня селери, свіжий базилік , 5 зубчиків часнику, оливкова олія.

tomatniy sup pasta z chasnikom ta bazilikom

У каструлі з товстим дном розігрійте оливкову олію та обсмажте на ньому курячі крильця і 2 порубаних зубчики часнику. Додайте подрібнену цибулю, лавровий лист, чорний перець, соус Paolo (Primavera). Потримайте на вогні 2-3 хвилини та додайте воду, потім додайте корінь селери, порізану моркву та помідори (помідори ошпарте окропом, зніміть шкірку та поріжте), варіть бульйон на маленькому вогні 15-20 хвилин.

Тим часом відваріть пасту до стану All Dente, злийте воду. Готовий бульйон процідіть та посоліть за смаком. Окремо зробіть заправку для супу. Змішайте дрібно нарізаний базилік та прочавленний часник. У глибоку тарілку покладіть пасту, заправку, моркву та залийте курячим бульйоном. Смачного :-)

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail