Vermicelli з курячим бульоном

Vermicelli z kyriachim byluonom

Смачний, дієтичний суп – паста з курячим бульйоном. Бульйон на курячих крильцях, з молодою морквою та свіжою зеленню це прекрасний, легкий обід. Суп сподобається не тільки дорослим, але й дітям, адже я додав в суп пасту саме Paolo «Vermicelli», яка дуже подобається маленьким гурманам.

.

.

На 6 персон потрібно 300 грамів пасти Paolo (Vermicelli), 200 г курячих крильців, велика цибулина, лавровий лист, чорний перець горошком, столова ложка соусу Paolo (Primavera), велика морквина, оливкова олія, свіжа зелень.

Vermicelli z kyriachim byluonom

У кастрюлі з товстим дном розігрійте оливкову олію та обсмажте на ній курячі крильця. Додайте подрібнену цибулю, лавровий лист, чорний перець горошком та ложку готового соусу для пасти. Потримайте на вогні 2-3 хвилини та додайте воду, варіть бульон 15-20 хвилин на маленькому вогні. Окремо на оливковій олії обсмажте шматочки моркви.

Тим часом відваріть пасту до стану All Dente, злийте воду.Готовий бульон процедіть та посоліть за смаком. У глибоку тарілку положіть пасту, зелень, моркву та залийте курячим бульоном.

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail